3 beneficii WooCommerce

Dacă aveți magazinul dvs. web construit de Webrocks, veți obține un magazin online care este echipat cu pluginul WordPress WooCommerce

3 beneficii WooCommerce

Probabil știți cum arată interfața WordPress. 
Oricine a gestionat vreodată un site web, cunoaște deja modalități de lucru cu această interfeță, fără efort. 
Insă platforma WooCommerce are posibilități care adesea sunt necunoscute clienților noștri. 
În acest blog vom discuta o serie de caracteristici ale acestui plugin, pentru a cunoaște mai bine ce poate însemna WooCommerce pentru magazinul dvs. online!.

Teme WooCommerce

Dacă începeți cu WordPress, puteți utiliza diferite teme. Acest lucru se referă deasemenea și la site-urile ce conțin platforma WooCommerce. 
Așa că fii sigur. WordPress a realizat atât de multe teme încât nu trebuie să vă faceți griji că veți vedea un site cu design asemănător la vecinul dvs., în cel mai scurt timp. 
Puteți alege dintre sute de teme, pe care le veți putea personaliza utilizînd diverse culori, fonturi și poze.

Extensii WooCommerce

Succesul magazinului dvs. web depinde în totalitate de extensiile WooCommerce pe care le alegeți în cele din urmă. 
Puteți vedea aceste extensii ca o funcționalitate suplimentară la magazinul dvs. web existent, care vă asigură că magazinul dvs. online devine și mai ușor de utilizat. 
De exemplu, ce zici de lista de dorințe YITH, unde clienții potențiali pot oferi unui anumit produs sau serviciu un „like”. Pictograma în formă de inimă denotă o preferință pentru un produs, astfel încât oamenii să își poată găsi mai târziu produsele preferate.
Deasemenea și PickPlugins este una dintre extensiile WooCommerce la îndemână. Această extensie vă ajută să implementați o „galerie glisabilă”. 
Un alt exemplu, este pluginul Booster, care oferă posibilitatea setării
unei monede preferențiale. 
Și putem continua așa mai departe!

Raportare WooCommerce

Diagramele și tabelele par a fi confuze uneori, dar sistemul de raportare WooCommerce este cu adevărat pe înțelesul tutror. Acesta presupune un afișaj simplu, astfel încât să puteți înțelege dintr-o privire care este randamentul brut și net al unei anumite perioadei. După ce ați setat perioada pentru care doriți să aflați toate detaliile, puteți descărca datele într-un fișier CSV.

Ce putem să oferim

  • Webshop intuitiv și dinamic.
  • Design personalizat.
  • Asistență și suport.
  • Posibilități de achitare online.